Loading...
Jännitäätkö kamera?

Kun kuvaukset jännittävät

Epämukavuus ja kamera pelko kuvaustilanteessa näkyy myös kuvassa, mutta ei hätää; we got you!

Yrityskuvauksia tehdessämme olemme huomanneet, että moni jännittää kuvauksia ja välttelee kuvaustilannetta piilotellen toimiston takanurkassa mahdollisimman huomaamattomana. Usein kyseessä on tunne kontrollin menettämisestä tai siitä ettei koe että on mahdollisuutta tai tilaisuutta vaikuttaa omaan kuvaansa. Toisinaan voi vaan ujostuttaa tai sitten saattaa olla hieman kokematon kameran edessä. Oli syy mikä tahansa se ei ole ongelma, vaan teemme kaikkemme, että kuvaustilanne olisi kaikille mieluisa ja turvallinen. Tähän mennessä olemme aina onnistuneet tässä tavoitteessa, eli huoli pois!

Meillä on omakohtaista kokemusta kamerapelosta, joten kuvattavan asemaan on helppo asettua. Kamerapelkoisten kuvauksissa kerromme koko ajan mitä seuraavaksi tapahtuu.

* Aloitamme istumalla alas ja ottamalla muutaman erilaisen otoksen.
* Tämän jälkeen käymme yhdessä kuvat läpi ja kuvattava saa kertoa mistä pitää ja mistä ei.
* Sitten kuvataan uusi setti ja teemme muutoksia niihin asioihin, jotka eivät olleet mieleisiä. Kuvattava hallitsee tilannetta ja me autamme kuvakulmien ja asentojen kanssa.
* Lopuksi kuvattava valitsee omat kuvansa joko paikan päällä tai linkin kautta jälkikätään, jonka jälkeen me hoidamme kuvankäsittelyn.
Näissä kuvauksissa panostetaan extra paljon rentoon fiilikseen.

Mikäli haluat, että otamme kamerapelkoiset kuvauksissa huomioon, mainitsethan siitä tilauksen yhteydessä niin osaamme luoda sopivan kokonaisuuden.