Loading...
Janica

Janica Lönn

Valokuvaajana minulla on intohimo ihmisten kuvaamiseen. Henkilövalokuvaajana tärkein työkaluni on luottamuksellinen ja rento yhteys kuvattavan kanssa. Kun asiakkaani tuntevat olonsa mukavaksi, voimme yhdessä kokeilla erilaisia ratkaisuja ja löytää juuri oikean tunnelman kuvauksiin. Tämä avoin ja keskusteleva ilmapiiri on avain onnistuneisiin henkilöstö-, mainos- ja yrityskuviin.

Aloitin valokuvaamisen harrastuksena vuonna 2008, kiehtoutuen kuvankäsittelystä. Luovana persoonana nautin siitä, miten kuvankäsittelyn avulla voin luoda uusia maailmoja. Alkuvuosina inspiroiduin arjen pienistä asioista, kuten verhoista, joista tein prinsessamekkoja ja kuvasin itselaukaisimella. Tämä kokeileva lähestymistapa ja kuvankäsittely olivat ensimmäisiä askelia kohti ammattivalokuvausta.

Valokuvausharrastukseni kasvoi nopeasti työksi, erityisesti musiikin kautta. Kuvasin bändeille promo- ja livekuvia, ja näin kalustoni ja portfolioni kasvoivat. Vuonna 2012 perustin toiminimen ja aloitin urani ammattivalokuvaajana.

Nykyään minua inspiroi erityisesti luova työskentely, joka mahdollistaa jatkuvan oppimisen ja kokeilemisen. Rakastan työtäni, jossa on tilaa tehdä virheitä ja onnistua yhdessä asiakkaideni kanssa. Kuvankäsittely, tunnelmien luominen ja asiakasymmärrys ovat suurimpia vahvuuksiani. Monivuotinen kokemukseni henkilöstö-, mainos- ja yrityskuvauksista antaa vahvan pohjan osaamiselleni.

Mottoni on: “Jokainen idea on tutkimisen arvoinen.” Tämä filosofia ohjaa minua luomaan ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia kuvia, jotka kertovat tarinasi ja vahvistavat brändiäsi.