Loading...
Valokuvauspalvelut

Valokuvauspalvelut

Tarjoamme valokuvauspalveluita raikkaalla ja luovalla otteella aina brändikuvista henkilöstö- ja tuotekuviin sekä mainoskuviin. Takaamme, että jokainen kuva heijastaa yrityksesi arvoja ja vahvistaa brändisi visuaalista viestiä. Tutustu palveluihimme ja anna yrityksesi loistaa visuaalisesti.


Henkilöstökuvat

Henkilöstökuvat ovat nykypäivänä usein yrityksen ensimmäinen kontakti asiakkaaseen/yhteistyökumppaniin ja kuvia käytetään myös muilla foorumeilla yrityksen omien kanavien lisäksi. Moni työntekijä käyttää virallisia kuvia myös omassa somessaan, mikä antaa lisää näkyvyyttä yritykselle. Henkilöstökuviin kannattaa siis ehdottomasti panostaa ja ne voidaan toteuttaa niin studiossa kuin omalla työpaikallakin. Työympäristössä kuvaamalla on mahdollista luoda vahvempi mielikuva yrityksen sisäisestä fiiliksestä ja sen toiminnan eri puolista. Omassa tutussa ympäristössään kuvatuksi tuleminen voi myös tuoda lisää itsevarmuutta, joka välittyy kuvissa asiantuntemuksena ja pätevyytenä. Samaan tapaan myös yrityksen henkeä voidaan tuoda esiin henkilöstökuvien kautta – esimerkiksi rohkea, räiskyvä värimaailma voi viestiä luovasta riskinottamisesta tai reippaan iloisesta asenteesta.

Onnistuneen kuvan salaisuus on rento ja huoleton kuvaustilanne sekä selkeä ajatus siitä, mitä kuvalla halutaan viestiä. Näin saadaan parhaiten heijastettua yrityksen arvoja sekä kulttuuria. Kokonaisuutta voidaan lisäksi vahvistaa esimerkiksi blogissa käytettävienkuvituskuvien avulla.

Henkilöstö- ja yrityskuvaukset ovat intohimomme ja ideapankkimme niitä koskien on lähes loputon! Haluamme ymmärtää asiakkaan tarpeet ja toiveet, räätälöiden niitä vastaavan kokonaisuuden. Henkilöstö- sekä kuvituskuvat hoituvat kauttamme vaivattomasti ja hyvällä fiiliksellä. Lisäksi tuotamme mielellämme myös somemateriaalia, kuten kuvia ja lyhyitä videoita.

 

 

Mainos- ja Tuotekuvat

Kun sinulla on upea tuote, haluat myös esitellä sitä näyttävästi!

Mainos- ja tuotekuvat ovat mielestämme inspiroivia! Vahvuutemme näissä kuvauksissa ovat luovuus, värisommittelu sekä huolellinen viimeistely, kuvankäsittelyä unohtamatta. Voimme toteuttaa kuvaukset asiakkaan idean pohjalta, mutta ideointiin saa ehdottomasti apua myös meiltä.

Rakastamme väreillä leikittelyä ja mietimme asiakkaan puolesta esimerkiksi minkä väristä taustaa vasten tuote erottuu edukseen ja miten brändivärejä saadaan korostettua. Asiakkaan toiveet ohjaavat kaikkea tekemistä ja mainoskuvat kuvataan niin, että ne parhaalla mahdollisella tavalla edustavat asiakasta sekä tuotetta. Mikäli tuote on palvelu, kuvaukset suunnitellaan niin, että palvelu näyttäytyy vastuttamattoman houkuttelevana.