Loading...
Minä

Hei,
olen Janica!

Henkilövalokuvaajan tärkeimpänä työkaluna pidän kuvaajan ja kuvattavan välistä kontaktia. Sitä että kun asiakas asettuu kuvattavakseni hänen ja minun välillä on luottamus joka takaa sen että voimme yhdessä kokeilla eri ratkaisuja. Jokaisen kuvan ei tarvitse olla täydellinen niin kauan kun kuvattavan ja kuvaajan välillä on avointa keskustelua ja luottoa.

Aloitin valokuvaamisen harrastuksena 2008. Silloinen inspiraatio iski suurimmalta osin siksi että kiinnostuin kuvankäsittelystä. Olen aina ollut unelmoija ja minua kiehtoi silloin suuresti miten pystyin luomaan täysin uusia maailmoja kuvankäsittelyllä. Silloin harrastukseni koostui enimmäkseen siitä että kiedoin verhoista itselleni prinsessamekkoja ja kuvailin itseäni itselaukaisimella kamera kirjahyllyssä, ikkuna valonlähteenä ja viimeistellen fantasiamaailmani kuvankäsittelyllä.

Harrastuksesta alkoi kasvaa työ toisen intohimoni, musiikin, kautta. Kuvasin yhtyeille promokuvia ja joskus myös livekuvia ja samalla kasvatin niin kalustoa kun portfoliotanikin. Vuonna 2012 päätin perustaa toiminimen rakkaan harrastukseni ympärille, ja siitä se ajatus sitten oikeasti lähti.

Tänä päivänä minua innostaa eniten se että saan tehdä luovaa työtä jossa on tilaa kokeilla, tehdä virheitä, korjata ja yhdessä onnistua. Pidän ihmiskontaktista ja koen että tehtäväni kuvaajana on heijastaa kuvattavalleni hänen parhaita puoliaan. Pidän tärkeänä osana työtäni luottamusta asiakkaan ja kuvaajan välillä. Halu ymmärtää asiakasta, nähdä kokonaisuus ja luoda mielenkiintoisia tunnelmia ovat minun suurimpia valttejani valokuvaajana.

Miten voin olla avuksi?